Ny bikiniöverdel

När jag var på Gran Canaria i november förra året gick min favoritbikiniöverdel sönder. De sista dagarna fick jag dras med en som inte alls satt bra och jag fick hela tiden hålla koll på vart jag hade mina tvillingar. Not so fun med andra ord.
 
I förra veckan var jag in på Kappahl och kikade lite och då hade de fått in sommarens badkläder. Jag passade då på att prova ett par överdelar (bikinitrosor har jag tre par redan) och lyckades hitta en som satt bra så den fick följa med hem. Nu känner jag att sommarens solande och badande är räddat!
 
Bilden är lånad från Kappahls hemsida.
Netti Starby

Vilken fin bikini du hittade! :-D Kramis

Svar: Tack! Ja, jag är SÅ nöjd! Kram
Miss Baby Peaches

Biggeros

Jätte fin överdel!! Jag vill alltid ha en ny bikini varje år. Jag har sett många snygga. I Spanien bleks bikinin för varje år. Ingen är gladare än jag=)

Svar: Tack! Ja, bleks de så köper jag gärna också en ny. Dock tycker jag att det är svårt att hitta sånna som sitter bra!
Miss Baby Peaches

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Åh vad fin den var :) Din stil verkligen och kommer passa dig perfekt tror jag!

Svar: Tack! :D Ser fram emot att använda den!
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

sååå snygg! Jag är inte alls bekväm i bikini, men älskar alltid designen på dem :D

Svar: Tack! Jag älskar bikinis. Eller ja, om jag hittar sånna jag gillar och som passar mig! Har tvärtom jättesvårt för att ha på mig baddräkt istället!
Miss Baby Peaches

Johanna

Vilken fin, precis din stil.

Svar: Tack! Är så nöjd med den!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com