Svar på läsarfråga om min stil

Ett par dagar efter att jag publicerat svaren på frågorna jag fick i min frågestund så fick jag ytterligare en fråga så jag tänkte att jag tar den i ett inlägg.
 
"Får du mycket frågor och blickar eller kommentarer på t.ex stan? Tänker att många andra subkulturer bemöts av det, om det är samma för pinuppor?"
 
Blickar får jag rätt många. Jag har en ganska färgstark stil (och hårfärg!) och jag följer inte modet. Frågor tycker jag inte att jag får så ofta men däremot komplimanger. På jobbet är det flera som säger att de blir glada när de ser mig och att det är kul med någon som vågar ha lite färg. Även på stan kan folk ge komplimanger eller bara le väldigt stort.
 
Dock är allting bara positvt. Jag kan inte minnas att jag har fått höra något negativt någon gång. Däremot, innan jag träffade Andreas och var med på ett par dejtingsidor/appar så fick jag några konstiga meddelanden om att att jag borde gilla en del grejer i sexväg för att jag har rött hår och är pinuppa/rockabillybrud. Det var lite udda.. Jag visste liksom inte att sånt ingick i stilen, haha!
 
Två outfits från min semester på Gran Canaria i november 2017.
Bunny

Alltså du och din stil är SÅ COOL!

Svar: Tack så jättemycket! :D
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

På datingsidor får nog alla skumma förslag men kan tänka mej att det blir fler som pinuppa, skönt att det annars är mest bara positivt!! <3

Svar: Sant! Förstår inte vart folk får allt ifrån, haha!
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Jag förstår att du inte får negativa kommentarer. Du har bra smak och frän stil!!

Svar: Men åh, tack snälla <3
Miss Baby Peaches

Miss Ruby Redhead

Känner igen sånna frågor från olika dejting-sajter xD Man undrar ibland vad folk tänker med egentligen ;)

Jag har inte heller fått några negativa kommentarer, mest bara frågor om hur man orkar göra frisyrerna innan man ska iväg :P

Svar: Haha, verkligen! Ja men precis, samma här, haha! Särskilt när jag orkar fixa mig innan jobbet.
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com