Hockey night

Igår var jag och Andreas på hockey. Vi lånade säsongskort och fick äta trerättersmiddag i VIP-avdelningen. Vi fick toast skagen till förrätt, biff med rotfrukter till varmrätt och chokladmousse till efterrätt. Inte fy skam kände jag! Det var ganska skönt att komma iväg på någonting en kväll istället för att spendera kvällen i soffan.
 
Matchen däremot måste ju ha varit ett skämt. Almtuna mötte Leksand på hemmaplan och matchen slutade 0 - 9 till gästerna. Förmodligen sämsta matchen jag sett i den ishallen. Det var inte ens en kul match att se då det kändes som att Almtuna inte ens var närvarande i spelet. Jag tror nästan att matchen var ett skämt med inlånade människor och att den riktiga matchen spelas ett annat datum..
 
 
Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Åh så kul :)

Svar: Det var kul att gå på hockey men matchen i sig var inte så kul, haha!
Miss Baby Peaches

Netti Starby

Vad tråkigt att matchen var så dålig! Kramis

Svar: Ja, det kändes riktigt tråkigt! Kram
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Men vad trist att det blev ett sådant resultat :( men toast Skagen är la inte så illa ;)

Svar: Ja, så himla värdelöst! Haha, gillar man det så det nog guld. Och jag gör ju inte det, haha! Men den gick åt endå då karln fick den :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com