Feedback

Jag är ute efter att förbättra min blogg. Det första steget jag tog var att göra färre inlägg och att lägga mer tid på de inläggen jag lägger upp. Nu funderar jag vad du som läsare tycker. Vad ser du för för -och nackdelar med min blogg? Är det något som kan förbättras? Tyck till med konstruktiv kritik!
 
Dixi Wonderland

Jag hatar när knappen för att kommentera är uppe vid rubriken. Den ska vara längst ner i inlägget för skriver man ett långt inlägg så kommer man utan tvekan förlora kommentarer för man orkar inte/hinner inte scrolla upp :)

Det tog tid innan jag ens hittade vart jag kommenterar eftersom det inte står, antingen är den en nolla eller siffror. Bättre att vara tydlig så att det står Kommentera, samma sak med att det borde stå Skicka istället för 3 hjärtan.

Svar: Tack snälla för din feedback! Jag tog tag i det direkt och satte en "kommentera här" längst ner under inläggen. Jag ändrade även till "skicka" i kommentarsfältet. Det är ju ni som läsare som ska ha en bra upplevelse!
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

Tycker verkligen att du har en urmysig blogg!

Svar: Tack snälla!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Jag tycker din blogg är riktigt bra! Är avis på hur bra du bloggar. Du gör bra inlägg och dom är inte för långa osv, långa inlägg är de värsta jag vet... orkar inte läsa sånt!

Svar: Tack gumman! Jag hämtar mycket inspiration från nätet och läser tips och trix då och då. Det tar tid men det ger resultat. Ta redan på vad dina läsare tycker kan förbättras men håll dig samtidigt till din egen stil. Jag gillar din blogg! <3
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Jag gillar din blogg! Det jag gärna ser mer av är bilder ur din vardag o typ outfits. Gillar även dina tips-inlägg (allt från plagg till roliga kalender-dagar!).
Skulle nog dock kunna uppskatta något lite längre inlägg då och då också! Sen är det inte alltid så lätt att veta vad man då ska skriva om haha men jaa!

Svar: Tack Ronja! På vardagarna blir det inte så mycket outfitbilder då jag väldigt sällan fixar mig. Samma återkommande kläder varje vecka är inte så himla kul, tror jag. Förhoppningsvis blir det bättre när jag flyttar!
Längre inlägg har jag hoppat över då många inte orkar läsa det men ska ha det i tankarna! Tack snälla för din feedback!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com