New Years Eve

Ja hörrni, då var 2018 här. För mig innebär det nya året en jättestor förändring. Vad det innebär berättar jag med om längre fram. Det kommer att ske lite i taget med slutspurten någon gång i mars.
 
Jag spenderade i alla fall min nyårsafton hemma hos min morbror och hans familj tillsammans med Andreas + barnen och min moster och hennes man. Vi åt en trerätters middag där förrätten var steka baugetteskivor med pesto och kallrökt skinka, varmrätten innebar grillad pepparbiff med potatisklyftor och efterätten var cheesecake med hallonröra. Hur gott?!
 
Medan vi vuxna fixade maten så lekte barnen på övervåningen och efter maten spelade vi lite spel, snackade skit, dansade med barnen (till rosa helikopter) och på tolvslaget skålade vi in det nya året med några grannar på gården där min morbor bor.
 
Hur var din nyårsafton?
 
 
Fröken Nyström

Vad god köttbiten ser ut :O

Svar: Den var supergod. Pepparbiff från City Gross!
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

Låter jättemysigt!

Svar: Det var det verkligen!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com