Vi försöker överleva värmeböljan

Igår tog jag och Andreas med oss barnen och spenderade flera timmar vid Gimodammen. Jisses vad vi badade. Och det var SÅ skönt. Vi hade med oss massor att dricka och två burkar med vattenmelon. Dessutom fläktade det jätteskönt när vi låg och solade. Vi typ vägrar att vara hemma nu, haha! I skrivande stund är vi på väg till Ängskär för att hänga med ett gäng från min familj och bada järnet. Vi åkte direkt efter frukost och kommer inte hem förrän på kvällen.
 
Den här värmen är waaay to much for me. Det är liksom för varmt. Jag har inte sovit i sovrummet de senaste nätterna för att det är alldeles för varmt där. Hela övervåningen typ kokar. Istället sover jag på nedervåningen i vardagsrummet. Där har jag istället vaknat runt klockan fyra och frysit som fasen! (Var det någon som sa frossa..?)
 


Det här drömmer jag om

Alla drömmer vi om olika saker. Här delar jag med mig av några av mina drömmar, stora som små!
Vad drömmer du om?
 
♥ Att gifta mig med Andreas
♥ Bli publicerad pinupmodell
♥ Lära mig att locka mitt hår
 
Bild
 
♥ Kunna göra pin curls
♥ Besöka en av Collectifs butiker i England
♥ Flytta in i drömhuset med Andreas
 
Bild
 
♥ Åka till London igen
♥ Besöka Dublin igen
♥ Ha en walk in closet
 
Bild
 
♥ Ha en inglasad veranda med värme
♥ Att få vara frisk
♥ Hitta ett nytt jobb som jag älskar och inte känner överdriven stress över
♥ Ta körkort


Värmebölja och vattenmelonsmumsande

Alltså, vilken värme vi har! Jag gillar värme men tycker att det det är alldeles för varmt nu och det har varit det alldeles för länge. Vi behöver regn nu. Hela sverige behöver regn.
 
Hur som helst, i helgen skulle jag och Andreas ha lämnat barnen hos sin faster över dagen och själva åkt på Norrtäljes American Car Show men vi kände att det var alldeles för varmt så vi ställde in det. Istället åkte hela familjen till barnens faster (i en bil med ickefungerade ac..) och käkade lunch där och badade. Efteråt åkte vi ut på Singö över natten och vi hann med en herrans massa badade i värmeböljan. Vi tog även en båttur och jag hann också mata min hårboll med lite vattenmelon ett par gånger innan vi for hem. (Barnen blev dock hämtade av sin farmor och kommer inte hem förrän imorgon.)
 
Charlie älskar vattenmelon. Lyssna bara på hurman låter, haha!