Bucketlist våren 2018: Så gick det

 
FÅ ALLT I LÄGENHETEN I ORDNING EFTER FLYTTEN
GÖRA ÅRETS FÖRSTA BESÖK PÅ SINGÖ
FIRA PÅSK PÅ SINGÖ
♥ BLI FRISK FRÅN UTMATTNNIGSSYNDROM
ÅKA PÅ SALA VALBORGSCRUISING MED MICKAN & MICKE
♥ FOTOGRAFERA
PROMENERA
HITTA VÅRTECKEN
FIRA MINA KUSINERS ELVAÅRSDAG
♥ GÅ PÅ LEVIS FEMÅRSKALAS (inställt)
♥ FOTOGRAFERAS AV SVERKER (inställt)
FOTOGRAFERAS AV LIZZAN
♥ ÅKA PÅ KRYSSNING TILL TALLINN MED LOUISE & HEDSTRÖM (inställt)
FIRA ANDREAS MAMMA
TA FLER OUTFITBILDER
KÖPA MINST EN BUKETT MED TULPANER
FÖRSTA GRILLNINGEN
♥ ÅRETS FÖRSTA CRUISING MED FORDEN
KÖPA BARSKÅP
 
Tyvärr fick några saker ställas in på grund av sjukdom och ekonomi men jag har hunnit med det här i stället: fått svar av Lee Ryan i Blue angående ett meddelande jag skickat honom på instagram, lunchat med Mickan i Sala, gjort årets första grillning (bortsett från korv), vunnit en tatueringstävling på facebook, börjat jobba 25%, fått hem lite nya kläder jag köpt för pengar jag fått in från grejer jag sålt, ätit middag hos Malin och Johan, gjort nagelförlängningar hos Emilia, fått ny ytterdörr till lägenheten, gjort smörgåstårta för första gången, bjudit de som hjälpte mig att flytta på smörgåstårta, tagit ett steg framåt i mitt utmattningssyndrom och sedan tagit två steg bakåt igen, grillat vid fågeltornet, haft ihopflyttningsfest, varit hos frisören, tatuerat mig, fått min första reaktion på pollen (gud hjälpe mig), varit på auktion, fotograferats på World of Classics, fått en vän inflyttad till den lilla orten jag bor i, äntligen fått hem mina Elly May Dungarees efter väntan sedan i början av februari, bestämt datum för mitt och Andreas bröllop, hängt med vänner i stan, fikat med min syster, bakat årets första rabarberpaj, haft besök av min vän Söderström, ätit min första mjukglass på över två år, gosat med en liten hundvalp och äntligen fått så långa naglar att jag inte behöver förlänga dem längre utan bara kan ha förstärkning! Inte så illa pinkat endå tycker jag!
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com