Good stuff and Bad stuff: Vecka 22

- Jag har äntligen fått ordning på min bloggdesign efter blogg.ses strul. (Säg gärna till om något inte stämmer!)
- Vi har gjort planer för midsommar.
- Andreas vann två biljetter till Scandinavian Dirt Track Weekend i Hallstavik den 8:e - 9:e juni.
- Jag fick en morsdagspresent i efterskott  av yngsta bonusbarnet. Ultimata beviset på att man gör rätt ♥.
- Vi var och badade med kidsen i några timmar på söndagen. Årets första dopp för mig och Andreas. Jäklar så skönt det var!
 
- Jag startade veckan med två dagars mördande huvudvärk. Förmodligen migrän..
- Jag vaknade runt tre natten till lördag med magkramper från helvetet. Jag vaknade av att jag trodde jag skulle kaskadkräkas för det gjorde så förbannat ont. Kunde inte ligga still, det gjorde ont bara jag andades. Inget fick stopp på det. Jag Låg vaken fram till någon gång mellan fyra och halv fem på morgonen innan jag kunde somna om. Spenderade sedan ett halv dygn med dessa kramper innan jag fick hjälp på Tierps jourmottagning. Dock vet jag fortfarande inte vad det var. Läkaren visste inte heller för proverna visade ingenting. Han sa att gav det inte med sig eller om det blev värre skulle jag komma tillbaka till dem för då skulle de göra ultaljud och kolla efter gall -eller njursten.. Jag har fortfarande känningar men inte lika starka. Dock hoppas jag att det släpper snart!
 
Beauty Maniac

Oj vad obehagligt, jag tänkte faktiskt på njursten när jag först börja läsa. Hoppas att det inte händer igen! :o

Svar: Det var inte kul alls. Läkaren tror mer på gallsten så hon remissade mig till sjukhuset så nu väntar jag på tid för ultraljud.
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com