Singö, SDTW och 75årskalas

Vilken helg jag har haft! Så himla härlig!
 
I fredags efter jobbet lånade jag och Andreas forden (premiärtur för i år) och åkte ut på Singö. På lördagsmorgonen gjorde vi oss klara och for iväg på Scandinavian Dirt Track Weekend i Hallstavik som Andreas vunnit biljetter till. Vi spenderade några timmar där och hälsade på lite trevligt folk innan vi begav oss tillbaka till Singö. Där blev det, tillsammans med vänner och familj, firande av min morfar som fyllde sjuttiofem år! Kvällen spenderades med grillning, vin, kubb och häng.
 
Idag överraskade vi den nyblivne sjuttiofemåringen med en åktur i forden och sedan tog vi en båttur med pappa. (Det skulle fiskas men på grund av dåligt med napp så blev det en glass i Grisslehamn istället..) Innan vi sedan åkte hem käkade vi lunch och fikade en sista gång!
 
 
 
 
Beauty Maniac

Vad härligt! Älskar era selfies haha

Svar: Haha, superhärligt! Tack :D
Miss Baby Peaches

Angelica

Ser ut, & låter som en jättebra helg :)

Svar: Det var det verkligen!! :)
Miss Baby Peaches

Pauline Hurtig

jag älskar de där filtret :D

Svar: Haha, ja samma här! Bästa på snap!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com