Fyra favoritinlägg av Evahle

Så här på Internationella Kvinnodagen väljer jag att hylla en kvinna och hennes blogg: Evahle.se(Har du inte kikat in i hennes blogg så gör det!) Hon skriver så många bra inlägg! Tunga men sååå viktiga!
 
Här kommer fyra favoriter hon skrivit sedan februari:
 
 
 
 
 
Glöm nu inte att det här är en så himla viktig dag. En dag som påminner om den kampen vi måste fortsätta föra i vårat samhälle. Det är inte en dag att säga grattis på.
Angelica Wåhlin

Läste hennes blogg mer aktivt för ett tag sen (vet ärligt talat inte varför jag inte gör det förut) och jag tycker den är så himla bra!

Svar: Du får börja igen :D
Miss Baby Peaches

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Men åh tack fina du, gud vad glad jag blev nu! Jag vet knappt vad jag ska skriva faktiskt men det här gjorde min dag ska du veta. <3 Hade nyss en ångestattack men nu sitter jag och bara ler som en tok haha.

DU ÄR FANTASTISK! <3 <3

Svar: Ta åt dig människa! Du är fantastisk på att skriva!Är glad att jag kunde ändra på det om det var så! <3
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Såååå fin hyllning <3

Svar: Tack <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com