Inför flytten

Igår spenderade jag min dag med att packa ner lite mer grejer i kartonger inför flytten. Jag fick också fått fikabesök av min vän Mickis och vi babblade bort några timmar innan Mickis åkte hem och min vän Becca kom förbi. Vi packade hennes bil full med grejer som vi sedan åkte och kastade eller lämnade på Erikshjälpen. (Det blev väldigt tomt här hemma efter det, haha!) Efteråt bjöd jag Becca på en storslagen middag i form av makaroner och korv och sedan kikade vi på några avsnitt av Say yes to The Dress innan hon tackade för sig.
 
Vad gjorde du igår?
 
Ajli Müller

Wow, det närmar sig!!!

Svar: Ja, och äntligen är det gjort!
Miss Baby Peaches

Celine

Så spännande att det är så nära nu!

Svar: Ja, har ju längtat så mycket!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Mysigt :) jag fixade hemma, hämtade ut paket, spikade upp vår säng lampa i teak som jag köpte i somras xD men nu är den äntligen uppe eftersom jag har möblerat om lite i sovrummet :)

Svar: Vad härligt! :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com