Mary Kay

I torsdags var jag på Mary Kay-party. (Heter det så? Jag tror det i alla fall.) Det var jättekul! Jag fick prova massa saker för både ansiktet och kroppen. Jag blev intresserad av flertalet produkter, särskilt för ett läppstift, men kände att jag behövde prioritera annat.
 
 
Vad prioriterade jag då? Jo, mitt ansikte. Jag har länge haft problem med att mitt ansikte blir så otroligt oljigt när jag sminkar mig.(Ett par timmar efter att jag sminkat mig så vill jag tvätta bort sminket igen för det ser så ofräscht ut.)  Jag gick till Kicks och fick hjälp med att köpa en ansiktsmask, en rengöring och en ansiktskräm som skulle hjälpa mig men det har inte hjälpt alls. Jag har inte märkt någon what so ever. Så i torsdags kväll köpte jag ett startkit bestående av fem produkter från Mary Kay och hoppas att det nu ska bli min räddning!
 
Johanna

Hoppas MK produkterna hjälper dig att få ordning på din hy.

Svar: Tack Johanna, det hoppas jag med!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Det har jag också varit på för flera år sen, jätte bra produkter men tok för dyrt så kunde inte köpa något av de jag testade.

Svar: Ja det var inte billigt inte! Herregud, alltså. :O
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com