Out of all the people, he answered me!

Ni som känner mig eller har följt min blogg ett tag vet ju att mitt favoritband, of all times, är Blue. De har varit mina husgudar sedan jag var typ tretton år. Och i torsdags i förra veckan var jag nära att sätta lunchen i halsen på grund av dem. En av killarna (männen?) i gruppen svarade på ett meddelande jag skickat honom!
 
Kvällen innan hade han sänt live på instagram och gett ett smakprov på en ny låt han skrivit och bad om lite åsikter på den. Jag såg det tre timmar senare men lyssnade i alla fall. Efteråt skrev jag "Thoughts on the new song you played last night: Fantastic. No more words needed!" i ett meddelande till honom. Och dagen efter svarade han! 
 
Jag var som sagt nära att sätta lunchen i halsen när min iphone plingade till och hans namn stod på skärmen, haha! Jag blev typ fjorton år igen och var tvungen att skicka iväg en skärmdump till min vän som, precis som jag, lyssnat på denna människa och gruppen han är med i sedan hon var typ tretton år! Att han sedan svarade en andra gång gjorde ju saken inte mindre kul! Fangirling? Hell yeah!
 
Johanna

OMG !!!
Hade samma sak hänt mig så hade jag reagerat precis likadant det kan jag lova. Vad kul att han tog sig tid att svara dig.

Svar: Haha, vad kul att höra! Jag blev SÅ glad!
Miss Baby Peaches

Netti Starby

Vad roligt att en av killarna svarade dig! :-D Kramis

Svar: Haha, ja! Jag blev SÅ glad! Kram
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

Men guuuud så roligt! :D

Svar: Ja, alltså, lyckan var total! :D
Miss Baby Peaches

Jinx

Men Åhh vad roligt! :D

Svar: Blev så sjukt glad! :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com