Personalfest

I fredags var jag på personalfest. Temat var världen. Ett kul tema men samtidigt svårt då det finns risk att folk tar illa upp för väldigt mycket inom det. För mig var alla former av nationaliteter uteslutna och även grejer som var typiska för länder. Det vill säga så som kläder, frisyrer, hattar och så vidare. Så jag valde att köra på en sailoroutfit. Det kändes som ett säkert kort.
 
Hur som helst så var kvällen jättetrevlig. Det började med en tipsrunda och sedan fick vi lista ut vilket bord vi tillhörde med hjälp av en ledtråd. (Borden var uppdelade i länder.) Sedan fick vi mat och gjorde ett uppdrag i from av att promota landet vårt bord var med en affisch. Efteråt följde frågesport i kahoot, efterrätt och fest.
 
Andreas kom förbi en sväng också innan vi gick hem och la oss!
 
 
 
Fröken Nyström

Kul att han kunde komma förbi :)

Svar: Ja, verkligen! :)
Miss Baby Peaches

Tessie -Fotograf

Det ser ut att vara en fin och kul fest! :)
SV: Jag håller med dig, förr eller senare kommer det. Jag stressar inte, men det känns tungt just nu! Kramar <3

Svar: Det var jättekul :)
<3
Miss Baby Peaches

MALINDENISE

Kul med personalfest!

Svar: Ja, verkligen! Lite av en höjdpunkt på jobbet varje år!
Miss Baby Peaches

Beauty Maniac

Ser trevligt ut! Bra ändå att du tänkte på vad som var en no go zone, jag tycker sailor outfiten passar jättebra till temat :)

Svar: Tack! Ja, man vill ju inte vara en party pooper och vara den som kliver någon på tårna!
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Jag har en lotion med doften black musk, sååååå god! Jag tycker också att det är lite problematiskt att klä ut sig till nationaliteter, eftersom det riskerar att liksom... reproducera fördomar om länder. Det är väldigt viktigt att ALLA är med på "spelreglerna" för att det ska fungera..! Smart att köra Sailor. Jag hade nog tagit typ en lagtröja från något land eller möjligen klätt ut mig till en glob :D Älskar att klä ut mig.

Svar: Kände lite så jag med. Man ville ju inte bli festens irritationsmoment liksom! Haha, åh, jag hade velat se en globutklädnad! :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com