Good stuff and Bad stuff: Vecka 19

- Vädret har varit gudomligt hela veckan!
- Jag fixade naglarna i onsdags och dessutom fick jag hem mina efterlängtade Hell Bunny-braller från Johannas Rockabilly!
- I torsdags var jag på fotografering i Stockholm och på pendeln hem fick jag en komplimang av en främling. Båda sakerna kändes väldigt trevliga!
- Jag och Andreas åkte ut på Singö i fredags eftermiddag och spenderade natten och lördagen där. Det blev grillat till middag båda kvällarna!
- Igår åt jag min första mjukglass på över två år. (Som laktosintolerant och allergisk mot tabletterna som finns för det så är det inte lätt att få tag i mjukglass. Nu har jag hittat ett ställe i Uppsala som tagit in vegansk mjukglass och jag var så lycklig när jag åt den att jag höll på att börja gråta.)
- En vän till mig flyttade in i samma lilla ort som mig i helgen, lycka! Nu har jag en vän femton minuters promenadväg bort! Vi firade med att äta inflyttningspizza på hennes balkong igår.
 
- Jag var på möte på mitt jobb. Med facket och min chef. Är facket inblandat är det tyvärr inte roligt.
Beauty Maniac

Visst har vi haft så tur med vädret :D
Gråter bara över tanken att vara utan mjukglass i en sommar, hur har du överlevt i två år!

Svar: Ja men verkligen! Helt galet!Har inte haft så mycket val tyvärr. Inte värt med magont så man grinar och inte kan stå liksom :/
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

så mycket roligt, underbart med en inflyttad vän <3
Det tråkiga låter väldigt tråkigt, håller tummar och tår...

Svar: Oj, ja! :DJa, inte kul alls, tyvärr.
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Men åååh, mjukglass <3 Der har jag inte ätit på flera flera fleeera år!! >.< Så sugen jag blev nu. Och överhududtaget, precis som jag, ser du i alla fall ut att ha haft massa bra grejer på G som mest :D <3

Svar: Hoppas du får i dig en snart! Ja, det var en riktigt bra vecka! <3
Miss Baby Peaches

Cornelia

Vad glad man kan bli av fina ord från främlingar, man borde bli bättre på att ge komplimanger :)

Svar: Ja men verkligen! Jag är bra på det ibland. Typ på bilträffar och sånt men är dålig på det om jag typ bara går på stan. Måste bli bättring!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com