Med sommaren kommer ångesten

Jag satt i väntrummet hos företagshälsovården i förra veckan. På bordet låg en damtidning. Den äcklade mig redan vid första blicken. Det var stora rubriker om hur man får den perfekta sommarkroppen och hur man blir smal till sommaren. Hur man inte borde äta socker eller kolhydrater och bästa tipsen för att tappa alla sina hormonkilon och så vidare. Usch. Samma visa varje år. Så fort snön är borta så kommer hetsen. Vidrigt är det.
 
Jag tycker att vi skiter i det där och så mår vi mycket bättre utan ångest och allt vad dessa rubriker framkallar. Vi gör det vi själva vill och äter det vi vill i den mängd vi önskar. Sommarkropp? Vinterkropp? Nej. Det är DIN kropp. DU ska må bra. Du gör DITT val.
 
Gör din grej och ha den bästa sommaren i ditt liv, utan ångest. Love your body.
 
Annie

Bra skrivet :)

Hoppas Du får en fin dag!

Svar: Tack så mycket!
Det samma!
Miss Baby Peaches

Beauty Maniac

Det är verkligen samma visa varje år -.-

Svar: Ja, verkligen!
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

Jag håller med dig. Visst nu försöker jag gå ner lite i vikt för att jag gått upp en hel del pga mina mediciner men jag gör det för min skull och ingen annans.

Svar: Så länge det är för ens egen skull och ingen annans. Och så länge man inte skammar andra under tiden och när man pratar/skriver om det!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com