Utflykt till fågeltornet

Här kommer en liten tillbakablick till näst sista helgen i april. Då var jag, Andreas och barnen iväg på utflykt till ett fågeltorn en bit ifrån där vi bor. Det är en himla mysig plats där man kan njuta av fin utsikt, titta på fåglar och grilla korv. Självklart gjorde vi alla tre nämnda saker då det var kanonväder! Jag passade även på att ta lite våriga bilder med min systemkamera.
 
 
 
 
 
Ajli Müller

Det låter underbart, och jag älskar fåglar. Hittade jag ett fågeltorn och hade med mig en kikare så hade jag nog aldrog gått hem ;D ;D

Svar: Det var underbart. Själva stället är jättemysigt men jag gillar inte fåglar alls, haha! :D
Miss Baby Peaches

Miss Ruby Redhead

Älskar alla dina bilder du lägger upp ^^

Men en liten grej jag funderar över (hur alla gör).
För att få din "fotograf stämpel" (eller vad det nu kallas) på alla bilder, har du nått program som lägger in det på alla bilder eller du får göra det manuellt bild efter bild. Och hur gör du din stämpel :)

Svar: Tack! :D
Jag använder photoshop. Jag gjorde en stämpel och sparade den så jag har den färdig. Sedan sätter jag bara in den där jag vill på mina bilder. Även det med Photoshop :) Det är superenkelt. Skicka meddelande på messenger om du vill veta mer!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com