Valpgos, bloggstrul och fotografering

Igår (lördag) stod det storhandling på schemat och så blev det. Innan dess var vi dock och hälsade på min vän som var hundvakt åt sin pappas nya hundvalp. Vi fikade på glass och kanelbullar som vi köpt med oss och sedan blev det valpgos och lite lek innan vi drog vidare för att göra helgens måsten.
 
'
Hur söt är hon inte?!
 
Idag är det söndag och jag har haft världens lugnaste morgon. Andreas är iväg på äventyr med sin pappa så jag har passat på att titta på ett avsnitt av CSI till frukosten. Jag har även hunnit vara lite mer bitter och sur över att min blogg ser ut som den gör. Jag fixade nya koder och grejer och la in men plötsligt så var det gamla koder i alla fall. Det är nu alltså TVÅ gånger som mina koder fått frispel utan att jag ens har gjort något. Det är svårt att förklara men jag är inte glad på blogg.se just nu. Ingen information om vad som är fel har man fått heller..
 
Hur som helst, nu är det snart dags att börja fixa med smink och hår. I eftermiddag väntar nämligen en fotografering med bästa Lizzan!
Alice Lindström

aww vad gulligt hund!

Svar: Hon är SÅ söt! :D
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

Awe så mysigt att få gosa hundvalp!

Svar: Ja! Lyckan var total!
Miss Baby Peaches

Angelica Wåhlin

Men åååh, vilken liten gose!

Svar: JA! Och så hiiimla liten!
Miss Baby Peaches

My

Men sååå söt!!!
Har också haft problem med kodningen... jobbigt med strul

Svar: Visst är hon?!Det blir så himla drygt!
Miss Baby Peaches

annelie

gullig hund ...<3

Svar: Ja! <3
Miss Baby Peaches

sarah

aaa det är det =)

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com